Nieuwsoverzicht
Robin en Stefan ZTACK
Jongerenplatform ZTACK breidt uit met nieuw radiotalent
ZTACK breidt de programmering uit met het nieuwe radiotalent Robin Boogaarts (19). Daarnaast werd Stefan Tissink (25) benoemd tot de nieuwe station manager bij ZTACK.

Vanaf donderdag 5 september a.s. start Robin Boogaarts met zijn radioshow ‘Robin’! Hij is iedere donderdag van 18:00 - 20:00 uur te beluisteren op www.ztack.nl. Robin volgt de opleiding AV-specialist aan het ROC Amsterdam en liep stage als videotechnicus bij Radio 538. Ook presenteerde hij al twee jaar zijn eigen radioshow op de lokale omroep RTV Krimpenerwaard.

Talent succesvol uitgevlogen
Stefan Tissink werd benoemd tot de nieuwe station manager bij ZTACK en presenteert zijn eigen radioshow wekelijks op woensdag van 18:00 - 20:00 uur. Stefan volgt Daan Prins hiermee op, die onlangs vertrok naar Radio 10, waar hij nu vast de nieuwe ochtendshow van Lex Gaarthuis produceert.

Ook andere talenten van ZTACK vlogen al eerder succesvol uit. Zo vertrok Marnix Westhuis naar Radio 538, waar hij dj en vormgever is geworden. Content manager Lizzy Barnhoorn verruilde in het voorjaar ZTACK voor NPO Campus Radio en is daar nu producer.

Radiocoach Pierre Papa: “Never a dull moment bij ZTACK en zo hoort het. ZTACK bestaat nu vijfenhalf jaar en ik ben er trots op dat we nog altijd frisse nieuwe audiotalenten naar ons toe kunnen trekken en hen kansen kunnen bieden om zich verder professioneel te ontwikkelen in de richting die ze zelf ambiëren. De jeugd heeft de toekomst en de radio hiermee ook!”

ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven De Radiofabriek en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK!