Nieuws
Cannes
New Business Radio live vanuit Cannes!
Het is al jaren een begrip, het Internationaal Reclamefestival van Cannes. En De Radiofabriek is er met New Business Radio elke dag LIVE bij!
Lees meer
Podcast workshop studio
Geef je nu op voor onze workshop podcast maken!
Wat is de impact van een podcast? Welke kansen biedt dit voor je communicatiestrategie? En hoe breng ik mijn verhaal over het voetlicht?
Lees meer
Video studio
De Radiofabriek opent livestream videostudio op het Media Park
De Radiofabriek heeft op het Media Park een derde studio geopend. Naast online radio- en podcast faciliteiten bieden we nu ook faciliteiten voor video livestreaming.
Lees meer
Samantha van Wijk
‘Sam’s Race Stories’ op ALLsportsradio
Sportzender ALLsportsradio start op woensdag 25 mei met ‘Sam’s Race Stories’.
Lees meer
Online Radio Awards 2022
Roderick Veelo (TPO Podcast) en KINK winnaars Online Radio Awards 2022
In Beeld & Geluid Hilversum zijn de winnaars van de OnIine Radio Awards 2022 bekendgemaakt. De award voor beste online radiostation ging naar KINK. Daarnaast viel Roderick Veelo in de prijzen.
Lees meer
met de kennis van nu
Ron Vergouwen presenteert ‘Met de kennis van nu’
New Business Radio en De Ondernemer (DPG Media) versterken hun samenwerking met een tweede live radioprogramma: ‘Met de kennis van nu’.
Lees meer
Dit Was De Radio
'Dit Was De Radio' vanuit De Radiofabriek
Sinds kort wordt ook de podcast 'Dit Was De Radio', met Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen, opgenomen in De Radiofabriek.
Lees meer
De beursvloer
Nieuw programma ‘De Beursvloer’ op New Business Radio
New Business Radio start op woensdag 6 april met het nieuwe programma ‘De Beursvloer’, waarin maandelijks een kijkje wordt gegeven van wat er zich afspeelt op de beursvloer.
Lees meer
Hilversum City Run
ALLsportsradio vanaf Hilversum City Run
Sportzender ALLsportsradio doet op zondag 3 april a.s. in een speciale uitzending live verslag van de Hilversum City Run.
Lees meer
Bas en remy
De Ondernemer trapt af in nieuw jasje
De Ondernemer is wekelijks terug met live radio op New Business Radio. In de eerste uitzending, gepresenteerd door Remy Gieling, was Bas van der Veldt, CEO van AFAS te gast.
Lees meer
Sport Debat 2022
Frits Barend debatleider Uniek Sporten Debat 2022
ALLsportsradio en Fonds Gehandicaptensport organiseren, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, voor het tweede jaar op rij het Uniek Sporten Debat.
Lees meer
Na Rutte en Kuipers
Na Rutte en Kuipers
Op dinsdagavond 25 januari werd er in een co-productie met De Ondernemer, na de persconferentie van Rutte en Kuipers, weer met ondernemers nagepraat op New Business Radio.
Lees meer
Remote Working in Progress
Nieuw programma ‘Remote Working in Progress’
New Business Radio is gestart met het nieuwe programma ‘Remote Working in Progress’. Hierin draait het uiteraard om hybride werken, maar worden ook persoonlijke ervaringen gedeeld.
Lees meer
Constantijn in studio
Prins Constantijn opent Week van de Ondernemer
Van 15 tot en met 20 november stond de programmering van New Business Radio in het teken van de 24e Week van de Ondernemer. Prins Constantijn gaf het startschot.
Lees meer
Jim Bakkum
Lekker Leven met Jim Bakkum
Hoe creërt Jim Bakkum een 'lekker leven' en wat is de grote boodschap in zijn boek? Dat hoorde je in een gloednieuwe aflevering van 'Lekker Leven' met Martine Hauwert op GoodLIFE Radio.
Lees meer
Joop Alberda
Joop Alberda te gast in de BV Sport
In het radioprogramma de BV Sport op ALLsportsradio was Joop Alberda te gast bij Frank van den Wall Bake en Robert Denneman. 
Lees meer