Nieuwsoverzicht
Future Friday
Future Friday op New Business Radio
New Business Radio is gestart met het nieuwe programma Future Friday. In het programma wordt maandelijks onze duurzame toekomst onder de loep genomen.

In Future Friday komen thema’s aan bod als energietransitie, circulaire economie, duurzame voedselvoorziening en duurzame financiering. Future Friday is meer dan een programma alleen. Rondom de uitzending ontmoeten studiogasten, partners en andere bezoekers elkaar. Het programma biedt hiermee verbinding en inspiratie voor een duurzame toekomst.

Future Friday is elke tweede vrijdag van de maand tussen 12:00 en 13:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Het programma wordt gepresenteerd door Glenn van der Burg.

Glenn van der Burg: “Uit de vele interviews met experts op ons radiostation blijkt de wil, de dwang, het geld en de technologische mogelijkheden voor de duurzame transitie er te zijn. Maar om de transitie te versnellen moeten Nederlandse bedrijven veel meer gaan samenwerken en over de grenzen van branches innoveren en opschalen. Met Future Friday bieden we een platform om deze verbindingen te leggen.”

Future Friday logo

Future Friday is ook live te volgen via visual radio op newbusinessradio.nl. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Future Friday wordt mede mogelijk gemaakt door: I4nature.nl, Univé, Movares, Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen, het netwerk Groene Groeiers van VNO-NCW en MKB‑Nederland en Kumasi Drinks.