Nieuwsoverzicht
Tien jaar ALLsportsradio
Tienjarig jubileum ALLsportsradio groots gevierd!
Op 31 januari is in De Radiofabriek op het Media Park in Hilversum het tienjarig bestaan van ALLsportsradio groots gevierd.

Burgemeester van Hilversum Gerhard van den Top, zanger Erwin Nyhoff en oprichters Lars Schotanus en Jaco Bal startten met een druk op de bekende rode knop de nieuwe audiovormgeving van dit lustrumjaar in.

XXL-uitzending
De gehele middag werd in een vijf uur durende XXL-uitzending van ALLsportsradio LIVE! al teruggeblikt op tien jaar ALLsportsradio, met bekende studiogasten, anekdotes en spraakmakende interviews van de afgelopen tien jaar. Presentatoren Robert Denneman, Daan Prins en Ron Lemmens werden hierbij bijgestaan door verschillende co-hosts, waaronder Rick Winkelman, Frits Barend, Tom Coronel en Jacques Nieuwlaat.

Deze XXL-uitzending werd afgesloten met een speciale aflevering van ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin oud-scheidsrechter Mario van der Ende tennisicoon en directeur van het ABN AMRO Open tennistoernooi, Richard Krajicek, ontving.

De jubileumuitzending van ALLsportsradio was de gehele middag te zien en te beluisteren op www.allsportsradio.nl en is als podcast terug te luisteren via alle bekende podcastkanalen.

Foto: Paul Ridderhof