Nieuwsoverzicht
Thierry's Dream
Rallysportprogramma ‘Thierry’s Dream’ op ALLsportsradio
Sportzender ALLsportsradio start vrijdag 29 september a.s. met het nieuwe programma ‘Thierry’s Dream’.

Het programma staat geheel in het teken van de rallysport en is tevens een ode aan Parijs-Dakar grondlegger Thierry Sabine.

In iedere uitzending ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld en praten over diep gezette sporen op ongebaande paden. Daarnaast worden de mooiste, spannendste en soms hilarische anekdotes gedeeld.

Thierry’s Dream
Het was de Fransman Thierry Sabine, die na een hachelijk avontuur in de woestijn besloot de zwaarste rally ter wereld te organiseren. In 1979 startte zo de eerste Parijs-Dakar. In 1986 liet hij tijdens zijn geliefde rally het leven, maar deze ging door en blijft ook vandaag de dag nog tot de verbeelding spreken. Het nieuwe rallysportprogramma ‘Thierry’s Dream’ is dan ook een ode aan zijn droom en aan de helden van de woestijn- en off-road rally’s.

Het radioprogramma ‘Thierry’s Dream’ is vanaf vrijdag 29 september a.s. elke laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. Naderhand is ‘Thierry’s Dream’ ook als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen.

Presentator Robert Baarda: “Begin 2023 sprak ik tijdens ALLsportsradio LIVE! met Daan Prins over de Dakar Rally. Zo ontstond een prettig contact met de sportzender. Ik hou van de win-winsituaties en dit is er prachtig voorbeeld van. Vorig jaar startte Rallytrucks met een podcastserie en nu zetten we die gezamenlijk voort. Wij voegen inhoudelijk iets toe aan de programmering en krijgen er een groter bereik voor terug. Bovendien helpt de grote expertise bij ALLsportsradio ons stappen te maken op zowel inhoudelijk als commercieel vlak.”

Over de presentatoren
Robert Baarda (1974) is acteur, theatermaker, singer-songwriter en oprichter, journalist van rallytrucks.nl. In de jaren 80 raakte hij in de ban van Jan de Rooy die roem vergaarde door in speciaal gebouwde DAF rallytrucks de woestijn te temmen tijdens de legendarische Parijs-Dakar Rally.

Peter van Embden (1982) maakt al sinds zijn vijftiende radio. Daarnaast is hij gek op oude auto's en vindt hij dat rally eigenlijk de enige échte autosport is. In zijn vrije tijd is hij ambtenaar en in de weekenden vind je hem als De Baardige DJ op allerhande feestjes.