Nieuwsoverzicht
Team IKO - Martin ten Hove en Lars Schotanus
Team IKO en ALLsportsradio lanceren nieuwe podcastserie
Schaatsteam IKO en ALLsportsradio lanceren een twaalfdelige podcastserie die je een uniek kijkje achter de schermen biedt bij de schaatsers van Team IKO, zoals Bart Swings en Joy Beune.

Een kijkje achter de schermen bij Team IKO
Via de podcast serie ontdek je wat hier allemaal bij komt kijken. Hoe ziet het dieet van iemand als Joy Beune eruit? Welke trainingsdata wordt er geanalyseerd en hoe leidt dat tot betere prestaties? Hoe bereidt Bart Swings zich voor op een WK Mass Start? Via exclusieve interviews met de schaatsers, coaches en andere begeleiding krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

ALLsportsradio
"Op onze sportzender ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Waar anderen stoppen, gaan wij juist verder. We hebben niet alleen aandacht voor de sportprestatie an sich, maar juist ook aandacht voor de achtergronden en drijfveren van de mens achter de sportprestatie. Mooi en ook wel een beetje trots dat we onze eerste succesvolle podcastserie ‘Team IKO’s Road to Beijing’ nu kunnen opvolgen met een tweede serie met dit unieke kijkje achter de schermen”, aldus Lars Schotanus van ALLsportsradio.

De Team IKO Podcast is een samenwerking van Team IKO en ALLsportsradio.

Beluister ze hier!

Team IKO podcast