Nieuwsoverzicht
Tamara Den Haag
Nieuwe podcastserie 'Den Haag Onthult'
Voor The Hague & Partners ontwikkelde De Radiofabriek de driedelige podcastserie ‘Den Haag Onthult’.

Den Haag zit vol verhalen, van de bruisende en historische binnenstad, kunst en cultuur tot de rust, ruimte en recreatie aan de kust. In de driedelige podcastserie ‘Den Haag Onthult’ neemt Tamara Bok je mee de stad in op zoek naar bijzondere plekken en verborgen verhalen.

De eerste aflevering, Den Haag, Stad aan Zee, staat in het teken van de verborgen parels, bijzondere verhalen en speciale plekken aan de Haagse kust, van Kijkduin tot Scheveningen.

In de aflevering Den Haag, de Thuisstad van Escher duikt Tamara in het verleden en heden van de graficus en kunstenaar. Wie is Escher? Wat is zijn band met Den Haag? En waar komen we Escher nu nog tegen in de stad?

In de derde aflevering Den Haag, Stad van Vrede en Recht bezoekt Tamara tenslotte het centrum van onze democratie, de plaats van het tegengeluid en spreekt zij met democraten, rechters en mensen van het vrije woord. Naast het Vredespaleis zijn er tal van andere plekken en gebouwen waar gewerkt wordt aan een veiligere en rechtvaardigere wereld.

www.denhaag.com