Nieuwsoverzicht
Dag van de ZZP-er
De dag van de ZZP’er op New Business Radio
Op 15 april werd ondernemerschap in het zonnetje gezet op de Dag van de ZZP’er 2023. In een speciale uitzending van De Ondernemer werd op New Business Radio live verslag gedaan.

Vanuit het Hart van Holland in Nijkerk presenteerden Robert van den Ham en Jonathan van Noord deze marathonuitzending samen met Roland Tameling.

Tijdens de uitzending werd gesproken met sprekers van de workshops. Daarnaast werd er met de bezoekers op het informatieplein gesproken over ondernemerschap, drijfveren, doelen en hun dromen. Op de Dag van de ZZP’er waren naast diverse workshops ook een informatieplein met partijen die producten en diensten voor ZZP’ers aanbieden.

Te gast in de uitzending waren onder meer Mariëlle Rensel van ZZP Nederland; Cristel van de Ven, voorzitter van de Vereniging Zelfstandigen Nederland; Tweede Kamerlid Hilde Palland van het CDA; Tweede Kamerlid Marijke van Beukering van D66; Heidi Huurdeman van a.s.r.; Marjan Vogel van de Kamer van Koophandel en Nicolette Ooijevaar van KPN. Dagvoorzitter Peter Heerschop verzorgde tijdens de uitzending de gezamenlijke afsluiting.

Alle interviews zijn terug te luisteren als podcast via alle bekende podcastkanalen.

De organisatie van de Dag van de ZZP’er lag in handen van ZZP Nederland. De grootste onafhankelijke belangenorganisatie voor zelfstandig ondernemers in Nederland.

Meer weten over de mogelijkheden van Event Radio?
Bel ons op 035 6777280 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier: Event Radio