Nieuwsoverzicht
OmniTalks
Virologe Marion Koopmans in OmniTalks
In de nieuwste OmniTalks Podcast, die geproduceerd wordt door De Radiofabriek, is Marion Koopmans te gast. De coronapandemie maakte van Marion Koopmans een BN-er.

De virologe was als lid van het Outbreak Management Team dagelijks te zien op televisie. Marion is hoogleraar Virologie aan het Erasmus MC en doet onderzoek naar de overdracht van virussen van dieren op mensen. Voor haar rol bij het indammen van infectieziekten zika en ebola won ze verschillende prijzen.

Ron Lemmens en Daniëlle Friskes, Business Director Health and Biotech bij Omnicom PR Group, spreken met haar over haar liefde voor kunst en fotografie, haar plotselinge bn’erschap en het boek dat haar zoon over haar schreef.

OmniTalks
Als overtuigende CEO in het bedrijfsleven, doelgerichte wetenschapper of betrouwbaar politicus vervul je een sleutelrol binnen onze samenleving. Je wordt afgerekend op resultaten. Maar wie zijn deze mensen? Wat drijft hen, wat doen ze in hun vrije tijd en hoe gaan ze om met de druk van hun publieke functie?

In het derde seizoen van OmniTalks praten de communicatie-experts op het gebied van Health bij Omnicom PR Group met drie bekende specialisten uit de gezondheidszorg. Aan de hand van hun drie favoriete muziekfragmenten, teksten of objecten gaan ze in gesprek om de mens achter de specialist te leren kennen. Hoe zetten zij zich in voor de gezondheidszorg? Wie zijn ze op het moment dat ze hun doktersjas uitdoen? Waarom hebben ze juist deze objecten of fragmenten uitgekozen? En wat zegt dat over hen?

Omnicom PR Group
Omnicom PR Group is een internationaal communicatieadviesbureau, dat zijn klanten - nationale en internationale bedrijven, ngo’s en overheden - helpt bij het aangaan van de dialoog met politiek en overheid, stakeholders en media.

Luisteren
OmniTalks is te beluisteren via New Business Radio en op alle bekende podcastkanalen zoals SoundCloud, Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify en de podcastkanalen van Omnicom PR Group.