Nieuwsoverzicht
Studenticompetitie
ZTACK lanceert nieuwe podcastserie De Studenticompetitie
In de nieuwe podcastserie De Studenticompetitie gaan ZTACK-ers Daan, Stefan en Julian de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie het meest studentikoos is.

In iedere aflevering behandelen de heren drie verschillende stellingen rondom een thema uit het studentenleven. Het goorste studentenhuis, de uitbundigste bierdrinker en de laagste bankrekening; alle elementen van het studentenleven komen aan bod.

Het extreemste verhaal krijgt 3 punten, de middenmoter krijgt 1 punt en de verliezer krijgt 0 punten. Aan het einde van het seizoen zullen ze erachter komen wie er het meest studentikoos is.

Elke donderdag om 16.00 uur is er een nieuwe podcast beschikbaar.

ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA, De Radiofabriek en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK!

ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audiocontent. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, live radioshows en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld.

www.ztack.nl