Nieuwsoverzicht
Samantha van Wijk
‘Sam’s Race Stories’ op ALLsportsradio
Sportzender ALLsportsradio start op woensdag 25 mei met ‘Sam’s Race Stories’.

In dit nieuwe auto- en motorsportprogramma ontvangt presentatrice en sportjournalist Samantha van Wijk diverse gasten uit de racewereld, van motorsport tot autosport, van benzine tot elektrisch en van voor de schermen tot achter de schermen: als racen maar in het bloed zit!

In de eerste uitzending zijn voormalig motorcoureur Jurgen van den Goorbergh en zijn zoon Zonta te gast. De 16-jarige motorcoureur Zonta van den Goorbergh maakte dit jaar zijn Grand Prix debuut in de Moto2.

Samantha van Wijk
Samantha van Wijk is vooral bekend als presentatrice van Eurosport. Ze deed verslag van de MotoGP en later ook van de Formule 1 bij NU.nl.

Samantha van Wijk: “Ik heb ontzettend veel zin om Sam's Race Stories te maken met ALLsportsradio. Wat ik vooral geweldig vind is dat je met uitzendingen van een uur de luisteraars echt een inkijkje kan geven in het leven van de diverse gasten uit de racewereld”.

‘Sam’s Race Stories’ is vanaf woensdag 25 mei elke laatste woensdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio.

Na de uitzending is het programma ook als podcast terug te luisteren via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).