Nieuwsoverzicht
De beursvloer
Nieuw programma ‘De Beursvloer’ op New Business Radio
New Business Radio start op woensdag 6 april met het nieuwe programma ‘De Beursvloer’, waarin maandelijks een kijkje wordt gegeven van wat er zich afspeelt op de beursvloer.

Wie zijn de spelers op de beurs? Welke spelers komen eraan? Wat zijn hun groei- en toekomstvisies en waar liggen de kansen in de markt? Dit en meer komt maandelijks aan bod in ‘De Beursvloer’. Met inspirerende studiogasten, analyses, achtergrondverhalen en anekdotes rechtstreeks vanaf de beursvloer.

De Beursvloer wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en beursexpert Bart Peters.

Bart Peters: “Perfect voorspellen wat aandelen van bedrijven op de beurs gaan doen is een utopie. Wat we luisteraars wel willen meegeven is het signaleren van kansen, ze goed informeren en zo een realistische inschatting te bieden van de risico’s om over een lange termijn goed te beleggen”.

Ron Lemmens van New Business Radio: “We leven momenteel zo vlak na corona alweer in een nieuwe turbulente tijd. Er gebeurt veel in de wereld en veel op de beurs! Een interessante tijd om te starten met dit nieuwe programma op onze zakenzender, waarin we de macro economische ontwikkelingen en de gevolgen hiervan op de beursvloer nauw kunnen gaan volgen”.

‘De Beursvloer’ is vanaf woensdag 6 april elke eerste woensdag van de maand, tussen 14:00 en 15:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. In de eerste uitzending is Geert Baudewijns, CEO van cybersecuritybedrijf Secutec, te gast.

Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.