Nieuwsoverzicht
Bas en remy
De Ondernemer trapt af in nieuw jasje
De Ondernemer is wekelijks terug met live radio op New Business Radio. In de eerste uitzending, gepresenteerd door Remy Gieling, was Bas van der Veldt, CEO van AFAS te gast.

Bas werd onlangs gekozen tot de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar. Daarnaast was er live muziek van het popduo BENR en verwoordde Nico Dijkshoorn, op z’n Nico’s, zijn meest opvallende ondernemersnieuws.

In de eerste uitzending waren naast Bas van der Veldt, ook Daan Matthes (Moss), Niels Meijssen (Moonback), Kees de Jong (NLgroeit), Sicco Kamminga (Nortek) en zelfreflectie-expert Juri Hoedemakers (alias De Hofnar) te gast.

Vaste radiocollega van Remy Gieling is Roland Tameling die buiten de studio de verslaggeving voor zijn rekening neemt, met onder meer de serie De Ondernemer Onderweg over mobiliteit en innovatie. Omdat de Volkswagen-bus dit jaar 75 wordt en de eerste elektrische op de markt komt, opende de serie daarmee. Twee ondernemers bezochten met hun iconische VW de studio op het Media Park.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11:00 tot 13:00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.