Nieuwsoverzicht
Na Rutte en Kuipers
Na Rutte en Kuipers
Op dinsdagavond 25 januari werd er in een co-productie met De Ondernemer, na de persconferentie van Rutte en Kuipers, weer met ondernemers nagepraat op New Business Radio.

Het kabinet wil het land, ondanks de vele besmettingen, van het slot halen. De horeca en cultuursector kunnen weer open, maar zij moeten dan wel om 22:00 uur ‘s avonds de deuren sluiten.

Vanaf 19.00 uur was de persconferentie live te volgen via deondernemer.nl en New Business Radio. In een twee uur durende uitzending gingen Ron Lemmens en Robert van de Ham in gesprek met ondernemers, brancheorganisaties en andere experts uit het bedrijfsleven om de nieuwe maatregelen te duiden en de persconferentie na te beschouwen.

In de uitzending waren te gast Julien Zaal van The Avocado Show, Leendert-Jan Visser van MKB-Nederland, Robér Willemsen van Koninklijke Horeca Nederland, Boris van der Ham van de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters, burgemeester Jan van Zanen van Gemeente Den Haag en voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, ConsumentenPsycholoog Patrick Wessels, Riemer Rijpkema van CLC-VECTA Centrum voor Live Communication, Jolanda Jansen van Rotterdam Ahoy, Thierry Aartsen van de VVD, Anna-Maria Giannattasio van Puur* Events, Edwin Kat van Proeflokaal de Boom en Mustafa Amhaouch van het CDA.

De uitzending was ook de gehele avond middels visual radio te bekijken via YouTube.