Nieuwsoverzicht
Jim Bakkum
Lekker Leven met Jim Bakkum
Hoe creërt Jim Bakkum een 'lekker leven' en wat is de grote boodschap in zijn boek? Dat hoorde je in een gloednieuwe aflevering van 'Lekker Leven' met Martine Hauwert op GoodLIFE Radio.

Martine sprak uitgebreid met Jim over zijn carriere en zijn biografie Jim, De Weg Naar Bakkum, die deze maand is verschenen. 

Jim brak op vijftienjarige leeftijd op stormachtige wijze door dankzij zijn deelname aan het eerste seizoen van Idols, waarin hij verliezend finalist was. Daarna scoorde hij diverse hits en speelde hij in theatervoorstellingen, musicals en films.

Lekker Leven
In het magazine programma 'Lekker Leven' op GoodLIFE Radio ontvangt Martine Hauwert verschillende studiogasten, experts, BN'ers en artiesten en wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

Hoe blijf je gezond, zowel fysiek als mentaal? Hoe houd je balans en hoe haal je het beste uit jezelf? Met deze vragen gaat Martine op zoek naar antwoorden en hoor je persoonlijke verhalen over fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar ook financiën, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod!