Nieuwsoverzicht
Joop Alberda
Joop Alberda te gast in de BV Sport
In het radioprogramma de BV Sport op ALLsportsradio was Joop Alberda te gast bij Frank van den Wall Bake en Robert Denneman. 

De legendarische coach van de gouden volleybalmannen in Atlanta, is begin deze maand gestopt als technisch directeur van de volleybalbond. 

"Ik heb in mijn leven een bijzondere reis door de topsport mogen maken. Die is begonnen in het volleybal en eindigt daar nu ook", zei hij bij het bekendmaken te gaan stoppen. Zijn doel nu? Tijd aan zijn familie besteden.

Hoe kijkt hij terug op zijn periode als sportbestuurder en hoe gaat zijn leven er nu uitzien? Je hoort het in deze aflevering van de BV Sport!

De BV Sport
In de BV Sport neemt sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake ons elke tweede woensdag van de maand mee in de wereld van de geldstromen in de sport. Met studiogasten, telefonische interviews, achtergronden en mooie anekdotes uit het heden en verleden.

Dat de organisatie van de Olympische Spelen een land veel geld kost is bekend. Maar wat leveren de Olympische Spelen een land eigenlijk op? En hoe kan het dat buitenlandse voetbalclubs met enorme schulden toch voor vele miljoenen aan spelers kopen? De antwoorden op deze vragen komen wekelijks aan bod in de BV Sport.

De BV Sport is iedere tweede woensdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio

Uitzending gemist? Terugluisteren kan hier!