Nieuwsoverzicht
Team IKO
ALLsportsradio en schaatsteam IKO lanceren podcastserie
ALLsportsradio en schaatsteam IKO zijn gestart met de podcast 'Team IKO's Road to Beijing'. In de podcastserie krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij het team op weg naar Beijing.

Vier jaar geleden begonnen de broers Erwin en Martin ten Hove hun eigen schaatsploeg: Team IKO. In het begin deden ze alles zelf, van sponsoren zoeken tot het coachen van de schaatsers. Stap voor stap en met steeds meer hulp bouwen ze aan het team met het ultieme doel: goud op de Olympische Spelen in Peking. In deze podcastserie krijgen we een kijkje in de keuken van een Nederlandse topsportploeg en nemen de schaatsers ons mee op hun weg naar de Spelen.

In de eerste aflevering staat Jorien Ter Mors centraal. In de podcast vertelt ze openhartig over haar hoge pieken en diepe dalen van haar schaatscarriere, waar haar liefde voor de sport is ontstaan en hoe ze om is gegaan met de felle kritiek afgelopen seizoen na haar afmelding op het NK allround. Daarnaast vertelt Bert ten Hove, vader van trainers Martin en Erwin, in deze eerste podcast hoe de passie voor het runnen van een eigen schaatsteam is ontstaan. 

Beluister hier de eerste podcast!