Nieuwsoverzicht
Cross Media Congres 2021
New Business Radio LIVE! vanaf Cross Media Congres
New Business Radio deed op 14 september live verslag van het Cross Media Congres 2021, waar tal van sprekers uit de wereld van media en marketingcommunicatie aan het woord kwamen.

De programmering van New Business Radio stond op dinsdag 14 september van 09:00 tot 13:00 uur geheel in het teken van het Cross Media Congres 2021. Met studiogasten, topsprekers, sfeerreportages en het laatste cross media nieuws. De presentatie was in handen van Fabienne de Vries, Ron Lemmens en Bas Vlugt.

De werkdag op New Business Radio werd tussen 17:00 en 18:00 uur afgesloten met een speciale uitzending van Marketing Report met presentatoren, en tevens initiatiefnemers van het Cross Media Congres, Peter Wybenga en Bas Vlugt.

Topsprekers tijdens deze achtste editie van het Cross Media Congres waren onder meer Akwasi O. Ansah (Oprichter Omroep ZWART), Shula Rijxman (Voorzitter Raad van Bestuur NPO), Antoinette Hoes (Transformation Director INNOCEAN Berlin), Eric Kip (CEO Exterion Media Nederland) en Eric Smit (Follow The Money).

De interviews zijn terug te luisteren als podcast via www.newbusinessradio.nl, de portal www.marketingreport.nl en alle bekende podcastkanalen.