Nieuwsoverzicht
I lover sales vervolg
Account Managers gezocht!
Ben je een aanpakker, word je blij van omzet scoren en ga jij een ambitieuze uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Radiofabriek
De Radiofabriek is hét productiehuis voor online radio en podcast in Nederland. Met een netwerk van ruim 50 mediaprofessionals en meer dan 10 jaar kennis en ervaring, maken wij radio en podcasts voor iedereen toegankelijk!

Met onze online radiostations Traffic Radio, ALLsportsradio, New Business Radio, GoodLIFE Radio en ZTACK produceren wij vanaf het Media Park in Hilversum content onder eigen label, maar ook in opdracht van een breed scala aan klanten. Van compleet radiostation tot specifieke podcast, van liveregistratie tot radioworkshop en van radioprogramma tot reportage in het land.

Functieomschrijving
Als Account Manager verkoop je audioproducties voor (één van) onze online radiostations of podcasts. Je gaat op een creatieve manier op zoek naar mogelijkheden om audioproducties te vermarkten. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klanten en omzet. Je voelt je goed bij het werken met targets en bepaalt hiermee je eigen inkomsten!

Wat vinden wij belangrijk?
- Sterke commerciële drive 
- Resultaatgericht
- Van omzet scoren word je blij!
- HBO werk- en denkniveau
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- No-nonsense mentaliteit
- Enthousiaste teamplayer 
- Ondernemende instelling

Wat kunnen wij jou bieden?
- Een uitdagende fulltime baan in de media
- Een dynamische werkomgeving 
- Aantrekkelijke bonusregeling
- Vrijheid om het op jouw manier te doen
- Doorgroeimogelijkheden

Word je hier enthousiast van? Stuur dan een mail met je cv en een motivatie naar nick.ensing@ypca.nl of bel 'm op: 06 27872175.