Nieuwsoverzicht
Dromen over Topsport
Nieuwe podcastserie ‘Dromen over Topsport’
ALLsportsradio en matrassenleverancier M line komen in aanloop naar de Olympische Spelen vanaf maandag 5 juli met een speciale podcastreeks over het leven van topsporters. 

De podcast ‘Dromen over Topsport’ wordt gepresenteerd door Krijn Schuitemaker en oud-olympisch hockeykampioene Maartje Paumen.

In de podcast ‘Dromen over Topsport’, die vanaf donderdag 8 juli a.s. tussen 14:00 en 15:00 uur ook wekelijks als programma op ALLsportsradio te beluisteren is, geven verschillende topsporters in aanloop naar de Olympische Spelen een kijkje in hun sportieve leven. Zo komen onder meer voetbalinternational Jill Roord, marathonlopers Björn Koreman en Frank Futselaar, olympisch schaatskampioene Carlijn Achtereekte, zwemster en wereldrecordhoudster Kira Toussaint en para-atlete Kimberly Alkemade uitgebreid aan het woord in deze vijfdelige podcastserie. Ze nemen de luisteraar mee in hun dagelijkse routine en laten zien wat ze doen en vooral ook moeten laten om hun droom waar te maken. Vanaf 5 juli is de podcast wekelijks te beluisteren via de bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

“Met deze podcast creëren we een extra touchpoint met de doelgroep op momenten die er toe doen en laden we het sportieve imago van ons merk”, legt Tijn Cuppen, sportmarketeer bij M line, uit. “Het leven van een topsporter blijft voor velen een droom. Met de podcast ‘Dromen over Topsport’ geven we een inkijkje in dit bijzondere leven en wat er allemaal nodig is om topprestaties te kunnen leveren. De podcast belicht alle kanten van de medaille en laat zien wat atleten er voor over hebben om hun droom waar te maken en welke rol een goede nachtrust hierin heeft. Topprestaties komen niet vanzelf!”

Over M line
DBC (Dutch Bedding Company) International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, heeft onder de naam M line een hoogwaardige collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. M line zorgt met goede ondersteuning en optimale drukverdeling ervoor dat het gewenste herstel tijdens de slaap plaatsvindt.