Nieuwsoverzicht
Annette Gerritsen
Nieuw programma met Annette Gerritsen op ALLsportsradio
Sportzender ALLsportsradio start op vrijdag 14 mei a.s. met het nieuwe programma ‘Van Amsterdam tot Tokio’. Het programma wordt gepresenteerd door Robert Denneman en voormalig topschaatser Annette Gerritsen.

In ‘Van Amsterdam tot Tokio’ worden verschillende Amsterdamse topsporters gevolgd tijdens hun weg richting de Olympische Spelen in Tokio. Wat hebben ze ervoor moeten doen en wat hebben ze ervoor moeten laten? Wat zijn hun persoonlijke drijfveren en wat heeft de topsportcultuur in onze hoofdstad kunnen bijdragen aan hun prestaties? Je hoort het in ‘Van Amsterdam tot Tokio’!

Annette Gerritsen: “Ik vind het een mooie uitdaging om dit programma samen met Robert te gaan maken. Ik vind het heel gaaf om sporters te interviewen en de luisteraars een kijkje te geven in de gedachtes van een topsporter. Verder is het ook een mooie kans om meer over Topsport Amsterdam te vertellen. Met 18 TeamNL programma’s die wij als Topsport Amsterdam faciliteren en meerdere sporters die voor Tokio trainen, hebben we genoeg om over te praten!“ 

‘Van Amsterdam tot Tokio’ wordt gemaakt in samenwerking met Topsport Amsterdam. Het programma is vanaf vrijdag 14 mei elke tweede vrijdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. In de eerste uitzending is topzwemmer Jesse Puts te gast.

Na de uitzending is het programma ook als podcast terug te luisteren via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Annette Gerritsen
Annette Gerritsen was ruim 13 jaar professioneel schaatser en behaalde onder andere op de Olympisch Spelen van Vancouver in 2010 op de 1000 meter een zilveren medaille.

Onlangs werd Gerritsen bij Topsport Amsterdam aangesteld als Topsport Leefstijl Coach. Annette gaat hiermee een belangrijke rol spelen in het borgen van een gedisciplineerde topsportcultuur en het vormgeven van een veilige, plezierige en hygiënische woonomgeving van de sporters in Amsterdam.