Nieuwsoverzicht
Binnenhof
De Ondernemer Kiest op verkiezingsdag live op New Business Radio
New Business Radio maakte in samenwerking met ONL en De Ondernemer op verkiezingsdag 17 maart een speciale live-uitzending van ‘De Ondernemer Kiest’ vanuit het Ondernemershuis in Den Haag. Tal van ondernemers en bekende politici kwamen in deze uitzending aan het woord komen.

De verkiezingsuitzending van ‘De Ondernemer Kiest’ was woensdag van 10.00 tot 14.00 uur te beluisteren op New Business Radio en werd gepresenteerd door Ron Lemmens. Hans Biesheuvel (ONL) en Robert van den Ham (De Ondernemer) fungeerden als zijn sidekicks.

Vier uur lang werden ondernemers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en schoven de gehele uitzending lijsttrekkers, andere politici en ondernemers aan in de studio in het Ondernemershuis. De bekende podcastmakers Thijs van Dijk en Daniel Kok maakten een speciale aflevering van hun populaire podcast Bakkie Media, omgedoopt tot Bakkie Binnenhof.

De Ondernemer Kiest
In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen werd in ‘De Ondernemer Kiest’ de afgelopen weken al verslag gedaan vanuit het Ondernemershuis in Den Haag en werd gesproken met politici, brancheorganisaties en ondernemers. Naast blogs en artikelen werden ook verschillende talkshows, video’s en podcasts geproduceerd. Op verkiezingsdag 17 maart werd deze verkiezingsperiode afgesloten met deze vier uur durende live-uitzending op New Business Radio.