Nieuwsoverzicht
Schokvast
Joris van Heukelom en Mark Schoones beginnen podcast SCHOKVAST
Joris van Heukelom en Mark Schoones zijn gestart met hun gloednieuwe podcast SCHOKVAST! De nieuwe podcastserie wordt geproduceerd bij YPCA, De Radiofabriek.

SCHOKVAST is een podcast over verandering in de wereld van technologie, innovatie en marketing. Schoones en Van Heukelom presenteren het format in duovorm en ontvangen telkens een gast. Een klassieke interviewshow is  SCHOKVAST echter niet.

Mark Schoones laat aan Marketing Report weten: “We duiken een aantal thema’s in en de gast maakt deel uit van dat driegesprek. Dit maakt dat we dieper kunnen graven dan in een gebruikelijk interviewformat. Die verdieping was voor zowel Joris als mijzelf een vereiste.”

In de eerste aflevering is Lucien Burm, voorzitter van de Dutch Startup Association, te gast. Joris van Heukelom: “We vullen zo’n aflevering niet met alleen maar gebabbel over startups. De gesprekken gaan ook vooral over de gast zelf. Wat inspireert hen? Wat lezen ze? Hoe bereiden zij zich voor op verandering? Op dat snijvlak van het persoonlijke en de inhoud; daar gebeuren de interessantste dingen.”

Schoones is overigens zeker geen onbekende in podcastland. Hij presenteerde jarenlang The Brief; de prijswinnende podcast over content marketing en media.

SCHOKVAST wordt geproduceerd bij YPCA, De Radiofabriek op het Media Park in Hilversum. De podcast is te beluisteren via alle bekende podcastkanalen en uiteraard www.schokvast.com