Nieuwsoverzicht
ZTACK pre-party kerst
Jongerenplatform ZTACK luidt kerst in met Pre-Party XXL
Jongerenplatform ZTACK had tijdens deze lockdown, voor alle thuisblijvende jongeren, op kerstavond 24 december de nieuwste DJ talenten van Nederland geprogrammeerd. Speciaal voor kerst mixten zij een Pre-Party XXL.


Op kerstavond toonden deze DJ talenten hun kerstmix kunsten in een zeven uur durende mix marathon. De Pre-Party XXL startte op kerstavond om 19:00 uur en duurde tot 02:00 uur op 1e kerstdag. De line up bestond achtereenvolgens uit: Sjefjock, Oscar Houser, Robin Aristo, Jay Riet, Flash Junior, March Forward en Danley. 

Station Manager Daan Prins van ZTACK: “Ik ben enorm trots op het feit dat wij op 24 december onze derde ZTACK Pre-Party XXL houden. Weer zijn er zeven jonge DJ talenten gevonden die al door het hele land optreden en nu voor ons een fantastische mix hebben gemaakt om zo iedereen in zijn eigen huis te vermaken! Ondanks de nieuwe strenge maatregelen zorgen we er bij ZTACK gewoon weer voor dat iedereen vanuit huis toch nog een feestje kan vieren! Pak dat biertje en wijntje er dus maar weer bij, want kerstnacht vier je op ZTACK!“

Uitbreiding
Het jongerenplatform ZTACK, geïnitieerd door De Radiofabriek en Radiocoach Pierre Papa, werd het afgelopen jaar uitgebreid met verschillende nieuwe talenten en onder meer een nieuwe middagshow. 

De ZTACK talenten ontwikkelden zelf een compleet nieuwe website, nieuwe podcasts en verschillende radioformats. ZTACK is inmiddels ook te beluisteren via de platformen JUKE, Sonos en TuneIn.

ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA ‘De Radiofabriek’ en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK!

ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audio content. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, een live radioshow en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld.