Nieuwsoverzicht
Team IKO
ALLsportsradio mediapartner Team IKO
ALLsportsradio gaat een samenwerking aan met de Nederlandse schaatsploeg Team IKO. Dat werd vanmiddag bekend gemaakt in een speciale uitzending van ALLsportsradio LIVE, waarin trainer Martin ten Hove te gast was. 


In de uitzending, waarin ook uitgebreid werd gesproken met de nieuwe Nederlands kampioen op de 1500 meter Jorien ter Mors, werd de samenwerking officieel bekrachtigd. 

ALLsportsradio gaat als mediapartner van Team IKO de ploeg de komende twee seizoenen op de voet volgen. Onderdeel van de samenwerking is een twaalfdelige podcast serie die gelanceerd wordt in aanloop naar de Olympische Spelen van Peking in 2022.

Team IKO is blij met de nieuwe samenwerking: “Wij willen via onderscheidende online content de schaatsfan een kijkje achter de schermen geven. Dat kan perfect via de podcast serie die we samen gaan maken en via de uitzendingen van ALLsportsradio”.

Team IKO werd in de zomer van 2017 opgericht door de gebroeders Erwin en Martin ten Hove, op weg naar olympisch eremetaal in Beijing 2022. In de ploeg worden nieuwe schaatstalenten zoals Yves Vergeer en Femke Beuling gekoppeld aan ervaren schaatsers, die weten hoe het is om olympisch goud te winnen. Twee mooie voorbeelden hiervan zijn  Jan Blokhuijsen en Jorien ter Mors.

Lars Schotanus van ALLsportsradio: “Met onze sportzender volgen wij alles op het gebied van de sport, maar brengen met name ook de verhalen achter de sport(er). Met deze samenwerking gaan we backstage met talenten en topschaatsers en geven we een uniek kijkje in de keuken rondom van het reilen en zeilen van een schaatsploeg aan de wereldtop”.

teamiko.nl