Nieuwsoverzicht
ZTACK pre-party
ZTACK viert koningsnacht met Pre-Party XXL
Jongerenplatform ZTACK heeft voor alle thuiszittende jongeren de nieuwste DJ talenten van Nederland geprogrammeerd. Speciaal voor koningsnacht mixten zij een Pre-Party XXL.


Zondagavond 26 april vanaf 19:00 uur toonden 7 DJ talenten hun kunsten in een zeven uur durende mix marathon. De Pre-Party XXL startte zondagavond om 19.00 uur en duurde tot 02:00 uur op koningsdag. Achtereenvolgens waren Lizz V, Jay Riet, Oscar Houser, Yoranty, Ian Zwaardski, Sjefjock en DJ Flash Junior te horen op ZTACK. 

Station Manager Daan Prins: ”Ik denk dat wij op deze manier iedereen, ondanks dat we in thuisisolatie zitten, toch een fantastische koningsnacht kunnen bieden met geweldige mixes van de grootste talenten van Nederland. Ik zou zeggen pak een biertje, zet je speaker aan en vier je koningsnacht met ZTACK!”.

Uitbreiding
Ook in deze corona tijden blijft het jongerenplatform ZTACK zich verder ontwikkelen. Het jongerenplatform, geïnitieerd door De Radiofabriek en Radiocoach Pierre Papa, werd de afgelopen tijd uitgebreid met 3 nieuwe talenten: Bjarn Bronsveld (Music Director/Developer), Laurie Bakker (Copywriter) en Jelmer Witteveen (Socials/Branding). 


De ZTACK talenten ontwikkelden de afgelopen tijd zelf een compleet nieuwe website, nieuwe podcasts en verschillende radioformats. ZTACK is inmiddels ook te beluisteren via de platformen JUKE, Sonos en TuneIn.

ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA ‘De Radiofabriek’ en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK!

ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audio content. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, een live radioshow en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld. 

Meer weten over de commerciele mogelijkheden van ZTACK?
Mail naar jaco.bal@ypca.nl of bel Jaco op 06 51384291