Nieuwsoverzicht
RTL Darts 2019
Pop-up station RTL 7 Darts Radio weer van start
Het belangrijkste dartstoernooi van het jaar, het WK Darts, is weer gestart. Naast de uitzendingen bij RTL7 en de livestream op Videoland is er nog een optie om het WK te volgen: RTL7 Darts Radio. Het station is een samenwerkingsverband tussen RTL en YPCA, De Radiofabriek.

Wegens succes keert dit pop-up internetradiostation ook dit jaar weer terug. RTL Darts Radio is voor het vierde achtereenvolgende jaar te beluisteren. 

Het WK darts van dartsbond PDC wordt van vrijdag 13 december tot en met dinsdag 1 januari 2019 gehouden in ‘Ally Pally’ te London. Ook dit jaar doen er weer diverse Nederlanders mee, zoals natuurlijk Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. 

In de auto of op het werk? Via RTL7 Darts Radio ben je overal bij het WK. Via RTL7 Darts Radio zijn alle wedstrijden van het WK Darts live te volgen. Tijdens de wedstrijden hoor je het live commentaar van de commentatoren en tijdens iedere wedstrijddag verzorgt Martin Stoker, de stem van RTL7, van 12:30 tot 13:30 uur en van 19:00 tot 20:00 uur de show Martin 2 Music.