Nieuwsoverzicht
Mari Carmen en Krijn
Mari Carmen Oudendijk en Krijn Schuitemaker op ALLsportsradio
Sportpresentator Mari Carmen Oudendijk en sportcommentator Krijn Schuitemaker gaan op ALLsportsradio van start met het nieuwe programma ‘Sport & Business'. 


Zij gaan op de sportzender wekelijks in roulatie het programma presenteren. In het nieuwe radioprogramma ontvangen Mari Carmen Oudendijk en Krijn Schuitemaker studiogasten die van sport hun business hebben gemaakt. Er wordt uitgebreid gesproken over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de studiogast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen en anekdotes gedeeld.

‘Sport & Business‘ is elke maandag en vrijdag van 14:00 tot 15:00 uur te horen op de sportzender en naderhand terug te luisteren als podcast. 


Krijn Schuitemaker: "De sportwereld op zich is al enorm boeiend. Maar er is nog veel meer dan alleen de prestaties van sporters waar we allemaal van genieten. Ook ondernemers die actief zijn in de sport moeten dagelijks een topprestatie leveren. Er zijn tal van voorbeelden waarbij Nederlandse ondernemers voor ‘goud’ gaan en dat ook bereiken. Hoe ze dat doen en wat hun verhaal is laten we graag horen.”

Mari Carmen Oudendijk: “Wat onwijs leuk om met Sport & Business mijn twee grote passies samen te voegen. Ik heb zin om samen met (oud) sporters en ondernemers hun passie te doorgronden. Fijn dit samen ook met Krijn te doen.”