Nieuwsoverzicht
Topsport Adam 2019
Samenwerking Topsport Amsterdam en ALLsportsradio verlengd!
Topsport Amsterdam en ALLsportsradio hebben de huidige succesvolle samenwerking verlengd! In de studio van ALLsportsradio werd een nieuwe 2 jarige samenwerkingsovereenkomst getekend door Frank Thewessem van Topsport Amsterdam en Lars Schotanus van ALLsportsradio.


In een speciale uitzending van ALLsportsradio LIVE! was Topsport Amsterdam directeur Frank  Twewessen een uur lang te gast bij Robert Denneman! 

Robert sprak tijdens de uitzending met Frank over het afgelopen half jaar voor Topsport Amsterdam. Daarnaast werden de twee grote pijlers voor Topsport Amsterdam besproken, namelijk sportevenementen en talentenontwikkeling. Frank vertelde daarbij over het WK 3x3 Basketball tijdens de Urban Sports Week, de voorbereidingen op het EK Voetbal 2020, de investeringen in de sportinfrastructuur en het nieuwe programma Amsterdams Talent.


Tot slot werd er vooruitgeblikt op de toekomst voor Topsport Amsterdam, werd er een oproep gedaan aan het bedrijfsleven om een bijdrage te leveren aan sport en werd de samenwerking tussen ALLsportsradio en Topsport Amsterdam op feestelijke wijze met twee jaar verlengd.

De uitzending is hier terug te luisteren!