Nieuwsoverzicht
John van Schagen
Samenwerking De Radiofabriek en John van Schagen Producties
YPCA, De Radiofabriek en John van Schagen Producties gaan een verdere samenwerking aan. Via de website mediatrainingophetmediapark.nl, een initiatief van HvdM en John van Schagen Producties, worden verschillende mediatrainingen aangeboden, waarbij De Radiofabriek het decor vormt.


Zo kun je op mediatrainingophetmediapark.nl terecht voor een mediatraining op het gebied van woordvoering, MT/productspecialist, crisis-woordvoering of een workshop 'zo denken journalisten'.

John van Schagen: "Het Media Park is hét kloppende mediahart van Nederland. Hier krioelt het van de grote omroepen, productiebedrijven, radiostations en televisiestudio’s. Het is zo ongeveer de meest inspirerende omgeving voor een mediatraining. Voor deze mediatraining werken we samen met YPCA, De Radiofabriek. Hier hebben we de beschikking over een professionele radiostudio's waar we aan de slag gaan met het oefenen van de gesprekstechnieken".

John van Schagen
John van Schagen is geen onbekende in De Radiofabriek. Zo presenteerde hij op New Business Radio het programma Duurzaam BV.

Daarnaast was hij op BNR Nieuwsradio verantwoordelijk voor het business-programma BNR Zakendoen, met iedere dag (top)ondernemers, CEO’s en directeuren van bekende én minder bekende bedrijven. Van de captains of industry tot aan veelbelovende start-ups.

Nog steeds werkt hij als journalist. Onder meer als podcast-maker voor BNR Nieuwsradio en redacteur van de FD Gazellen. Daarnaast schrijft hij artikelen voor titels als Sprout, Management Team en De Ondernemer. Zo heeft hij de afgelopen tien jaar enkele honderden mensen uit het bedrijfsleven geïnterviewd.

In 2010 verscheen zijn boek: Jonge Ondernemers, over 18 goed boerende jonkies met een eigen toko.

Kijk voor meer info op: mediatrainingophetmediapark.nl