Nieuwsoverzicht
RTL Darts 2017
RTL 7 Darts Radio maakt rentree
Afgelopen jaar werd, in een samenwerking tussen RTL 7 en YPCA De Radiofabriek, RTL 7 Darts Radio geïntroduceerd. Wegens succes was dit pop-up internetradiostation tijdens de 25ste editie van het WK Darts weer even helemaal terug!


Via het digitale radiostation waren alle wedstrijden van het WK live te volgen, maar ook de analyses vanuit de studio en de interviews die Arjan van der Giessen afneemt in Engeland. 

Buiten de wedstrijden om was er onafgebroken muziek voor mannen met elk heel uur een nieuwsblok. Elke dag van 12.00-13.00 uur en van 19.00-20.00 uur was de ‘players playlist’ te beluisteren, met daarin de favoriete muziek van diverse darters en het team van presentatoren, commentatoren en analisten van RTL 7.

“Mooi dat RTL 7 Darts Radio weer helemaal terug is! Het station sluit helemaal aan bij onze filosofie, dat het medialandschap steeds verder versnippert in verschillende niches. Met ALLsportsradio waren we al ‘niche’ als sportzender, maar wij denken dat het nog veel verder gaat versnipperen en straks iedere sport z’n eigen radiostation heeft”, aldus Lars Schotanus, directeur van YPCA De Radiofabriek.

Meer weten over de mogelijkheden van je eigen (pop-up) radiostation?
Neem contact op met Lars Schotanus van YPCA, 'De Radiofabriek'. 
Bel 'm op 035-6777280 of mail naar lars.schotanus@ypca.nl