Nieuwsoverzicht
Rick bij Gazelle
Traffic Radio LIVE! vanaf de fabrieksvloer
Op maandag 16 april jl. werd het decor van De Radiofabriek voor één dag ingeruild voor De Fietsfabriek. Traffic Radio verzorgde, van 7:00 tot 11:00 uur, een speciale live-uitzending vanuit de Gazelle fabriek in Dieren.


Traffic Radio trapte om 7:00 uur af met de reguliere uitzending van Traffic Radio LIVE! in de ochtendspits. In deze uitzending luidde Rick van Velthuysen, ondersteund door sidekick René Visschers en zo’n 250 fabrieksmedewerkers, het fietsseizoen op geheel eigen wijze in! 

Rick van Velthuysen: “Hier voel ik mij wel op m’n plek, want ik ben een enorme fietsfanaat! Ik woon zelf in een landelijke omgeving en dan is de fiets bij uitstek het vervoersmiddel om de omgeving te leren kennen”. 

Fietspraatjes
Ron Lemmens en René Visschers maakten vervolgens van 9:00 tot 11:00 uur een speciale uitzending met studiogasten en sfeerverslagen vanuit de fabriek. Te gast waren onder meer de fietsprofessor en Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland.

Traffic Radio LIVE!
Traffic Radio LIVE! is het enige radioprogramma waar het echt om de spits draait. Traffic Radio LIVE! is elke filedag in de ochtend- en avondspits te beluisteren en brengt een live verslag van de spits. Met de meest complete verkeersinformatie, het laatste nieuws en de lekkerste muziek voor onderweg.

Traffic Radio LIVE! wordt uitgezonden tussen 7:00 en 9:00 uur ’s morgens en 17:00 en 19:00 uur in de avondspits. Elke ochtend wordt om 7:00 uur op Traffic Radio afgetrapt door Rick van Velthuysen, die hiermee afgelopen jaar zijn rentree maakte op de Nederlandse radio.

De Traffic Radio LIVE! ochtendspits wordt mede mogelijk gemaakt door Profile, banden en onderhoud en MoveMove, de alles-in-1 mobiliteitspas voor ondernemers.