Nieuwsoverzicht
Rick in studio
Profile en MoveMove partners van de ochtendspits!
Onze Rick van Velthuysen loodst je op Traffic Radio voortaan niet meer 'alleen' door de ochtendspits. Dat doet hij samen met onze partners Profile, banden en onderhoud, en MoveMove, de alles-in-1 mobiliteitspas voor ondernemers!


We stellen onze partners in de ochtendspits graag eerst nog even netjes aan je voor....

Voor auto onderhoud ben je bij Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. Hoewel ze begonnen als bandenspecialist, hebben ze zich steeds verder verbreed tot een allround autoservice bedrijf. Je kunt bij ze terecht voor deskundig en betrouwbaar auto onderhoud. Vrijwel alle vestigingen voorzien in een compleet service- en dienstenpakket, van APK- keuring tot autoruitreparatie. Profile Car & Tyreservice is compleet in allround autoservice! 

En ken je MoveMove al? MTc is het bedrijf achter MultiTankcard en MoveMove. MTc autoriseert transacties op het gebied van mobiliteit voor zakelijke reizigers. MultiTankcard richt zich op grotere bedrijven en leasemaatschappijen. MoveMove biedt een totaaloplossing voor MKB en ZZP-ers. Het aantal vervoersproducten en -diensten wordt stap voor stap uitgebreid. Innovatieve technologieën en samenwerking met excellente partners vergroten het gebruiksgemak voor werkgever en werknemer steeds verder en maken van MTc dé toonaangevende mobiliteitspartner.

Vanaf nu zul je deze partners dan ook dagelijks horen op Traffic Radio!

Rick van Velthuysen en zijn sidekick René Visschers komen elke dag vroeg hun bedjes uit, om je op geheel eigen wijze, door de spits te loodsen in het programma Traffic Radio LIVE! Elke filedag tussen 07:00 en 09:00 uur in alle vroegte te beluisteren op dé verkeerszender van Nederland. Met de meest actuele verkeerssituatie, het laatste nieuws en de lekkerste muziek voor onderweg. 

Luisteren kan onder meer via www.trafficradio.nl/player, TuneIn of www.onlineradio.nl.


De Traffic Radio LIVE Ochtendspits wordt mede mogelijk gemaakt door Profile, banden en onderhoud en MoveMove, de alles-in-1 mobiliteitspas voor ondernemers.