Nieuwsoverzicht
Gehandicapten sport in studio
Samenwerking met Fonds Gehandicaptensport verlengd!
YPCA en Fonds Gehandicaptensport hebben hun succesvolle samenwerking per 1 januari 2017 met drie jaar verlengd. Sinds 2014 is de sportzender ALLsportsradio van YPCA al verbonden als Supporter aan Fonds Gehandicaptensport.


ALLsportsradio zet zich in om aandacht te vragen voor de gehandicaptensport in Nederland. Met één doel voor ogen: de achterstand van de sportparticipatie van sporters met een handicap wegnemen en daarmee de gehandicaptensport in Nederland verder in topconditie brengen.

Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport: “Fonds Gehandicaptensport is trots op de samenwerking met ALLsportsradio. De radiozender is een voorbeeld voor andere mediapartijen, omdat zij gehandicaptensport structureel in hun programmering hebben opgenomen”.

”Bij ALLsportsradio hebben we aandacht voor alle sporten, dus ook voor gehandicaptensport! Samen met Fonds Gehandicaptensport hebben we de afgelopen jaren al heel veel mooie content mogen maken. Trots dus dat we hier, met de verlenging van ons partnership, de komende jaren ook weer volop mee aan de gang gaan!”, aldus Lars Schotanus, directeur van YPCA/ALLsportsradio.