Nieuwsoverzicht
Jacques Brinkman
Jacques Brinkman traint jouw team in unieke radioworkshop!
Wat is jouw rol binnen een team? Ben jij de haai of juist de teddybeer? En hoe maak je van jouw team een topteam? Onder leiding van oud-tophockeyer Jacques Brinkman worden in de radioworkshop ‘Overwinnen’ de principes van een Winning Team blootgelegd.


Uiteraard wordt er met het team getraind, volgt er een wedstrijdbespreking en wordt uiteindelijk de definitieve opstelling bepaald. Na een goede warming-up is het dan uiteindelijk tijd voor de wedstrijd. Iedereen zal moeten presteren voor een topresultaat! Er wordt een uur lang live radio gemaakt door het team op ALLsportsradio!

Jacques Brinkman: ”In topsport en bedrijfsleven gaat het om passie, samenwerken, pieken op het juiste moment en omgaan met tegenslag. Thema's die ook bij het maken van een radioprogramma het verschil maken tussen goud of zilver, tussen top of flop”.

Over Jacques Brinkman
Jacques Brinkman was jarenlang de hockeyer met de meeste interlands achter zijn naam. In totaal speelde hij 337 interlands voor het Nederlands team en was van 1988 tot 2000 vier keer aanwezig op de Olympische Spelen. Naast Olympisch Kampioen in 1996 en 2000 werd Jacques Brinkman twee keer Wereldkampioen, eenmaal Europees Kampioen en drie keer werd de Champions Trophy gewonnen.

Tijdens zijn sportcarrière als actief hockeyer begon Jacques Brinkman ook als zelfstandig ondernemer. Met zijn bedrijf Brinkman Sport was hij onder andere producent en distributeur van het sportmerk Princess. Als presentator geeft Jacques Brinkman vanuit zijn ervaring in de sport en het bedrijfsleven presentaties over onder andere de overeenkomsten èn verschillen tussen beide werelden. Thema’s die daarbij aan bod komen zijn ambitie, resultaat, samenwerken, motivatie, conflicten en leiderschap.

Ook samen met jouw team 'Overwinnen'? Boek nu deze unieke radioworkshop voor jouw en je collega's!
Neem contact op met Lars Schotanus van YPCA / ALLsportsradio.
Bel 'm op 035-6777280 of mail lars.schotanus@ypca.nl