Nieuwsoverzicht
Online Radio Day
Topsport Amsterdam partner ALLsportsradio
ALLsportsradio en Topsport Amsterdam zijn per 1 april een samenwerking gestart, waarbij gezamenlijk de Amsterdamse topsport zo goed mogelijk in de spotlights wordt gezet. Live in de studio werd de samenwerking bekrachtigd.


Lars Schotanus van YPCA ziet veel mogelijkheden voor de nieuwe samenwerking: “Wij zijn bij ALLsportsradio met name op zoek naar de verhalen achter de sport(er). Jong of oud, breedtesport of topsport, iedereen heeft z’n eigen verhaal! Qua topsport heeft Topsport Amsterdam een leading positie in de markt, dat weer garant staat voor veel mooie verhalen en veel mooie evenementen voor onze luisteraars. Dicht bij het vuur dus en mooi dat we ze nu samen dit podium kunnen bieden!”   

Ook Mariska Woertman, directeur van Topsport Amsterdam, kijkt uit naar de resultaten van het nieuwe partnership: “Amsterdam heeft een zeer breed scala aan topsporters en topsportevenementen, die allemaal een podium verdienen om hun verhaal te vertellen. Onze samenwerking met ALLsportsradio past perfect binnen onze filosofie om deze unieke verhalen naar een breder publiek uit te dragen.”

Meer weten over de mogelijkheden van een ALLsportsradio partnership? 
Bel Jaco Bal 035-6777280 of mail jaco.bal@ypca.nl