Nieuwsoverzicht
DAS - logo
Allsecur strategisch partner Traffic Radio
Autoverzekeraar Allsecur is met ingang van het nieuwe jaar strategisch partner geworden van de verkeerszender Traffic Radio van YPCA. Beide partijen gaan een samenwerking aan zodat ze de autorijder nog beter kunnen bedienen.

Allsecur Autoverzekeringen en Traffic Radio gaan gezamenlijk automotive-items produceren, die tijdens de live programma’s in de spits en in de verschillende themaprogramma’s op Traffic Radio te horen zijn.

“Wij profileren ons als dé verkeerszender en Allsecur als dé autoverzekeraar. Eigenlijk logisch dus dat dé mobiliteitspartijen de handen nu ineen slaan. Daarnaast zijn er in mijn optiek meerdere raakvlakken, zoals de innoverende en actieve marktbenadering, waardoor wij erg uitkijken naar deze samenwerking”, aldus Lars Schotanus van Traffic Radio.

Ron Adams, brand manager bij Allsecur autoverzekeringen “We verplaatsen ons beide in autorijdend Nederland, hierin hebben we elkaar helemaal gevonden. Samen kunnen we veel betekenen voor de automobilist in Nederland. Tips delen en inspelen op de actualiteit bijvoorbeeld, hier kunnen we elkaar perfect in aanvullen. Daarnaast past een online radiozender ook goed bij een online verzekeraar. Wat ons betreft een mooie match!”

www.trafficradio.nl