Nieuwsoverzicht
Training
Samenwerking Volvo Serva Amersfoort en Traffic Radio
Volvo Serva in Amersfoort is een samenwerking aangegaan met Traffic Radio. Klanten en bezoekers van Volvo Serva in Amersfoort kunnen voortaan in de showroom luisteren naar Traffic Radio.

Serva is de Volvo dealer voor Amersfoort en omstreken, met vestigingen in Amersfoort, Nijkerk en Soest.

“Volvo Serva heeft service hoog in het vaandel staan. Zo zijn de showrooms voorzien van comfortabele zithoeken, met koffie en thee, en gratis draadloos internet. In Amersfoort worden de klanten nu ook nog eens door Traffic Radio op de hoogte gehouden van de actuele verkeersituatie op de Nederlandse wegen en bovendien getrakteerd op de lekkerste muziek voor in de auto”, aldus Fred Spoel van Volvo Serva.

Jaco Bal van Traffic Radio: “Als Amersfoortse ondernemer vind ik het leuk dat we nu ook een Amersfoorts bedrijf op een relevante manier kunnen koppelen aan dé verkeerszender van Nederland. Luisteraars van Traffic Radio worden sinds vandaag regelmatig via een promo op de hoogte gebracht dat Traffic Radio ook te beluisteren is in de showroom van Volvo Serva te Amersfoort. Dit is uiteraard prima reclame voorVolvo Serva en voor Traffic Radio betekent dit weer meer nieuwe luisteraars. Ik denk daarnaast dat wij vanuit Traffic Radio ook andere vestigingen op deze manier kunnen betrekken bij onze zender. Het zou natuurlijk mooi zijn als Traffic Radio straks overal te beluisteren is”.