Workshop
Radio workshops
Leer zelf radio maken en presenteren!

Pressure Cooker - Je eigen radioprogramma!

Samenwerken, vertrouwen, communiceren en actie ondernemen! Daar draait het om als je met je collega's of klanten zelf radio komt maken bij ons in De Radiofabriek!

In de Pressure Cooker wordt door een gelegenheidsredactie in recordtempo een compleet radio programma gemaakt! Onder begeleiding van onze presentatoren verzorgt jouw team zelf de redactie, de productie en de presentatie van jullie eigen radioprogramma. Jullie bedenken zelf het thema van het programma, nodigen interessante gasten uit en schrijven de aankondigingen en interview vragen. Ondertussen tikt de tijd door en voeren wij de druk op....

En dan is het showtime! De openings jingle start en vanaf dat moment is er geen weg meer terug. We gaan 'live' en je maakt een uur lang je eigen radioprogramma.
Workshop
Kenmerken en voordelen:

- zelf radio maken met collega's of klanten
- een uur lang je eigen radioprogramma
- onder leiding van ervaren radiomakers
- geheel verzorgde middag
- origineel bedrijfsuitje
- geschikt als teambuilding sessie
- geschikt voor kleine en grote groepen
- ook op bedrijfslocatie mogelijk

Collega's van Alliander, ANWB, Vebego, ABN AMRO en Nationale Nederlanden gingen je al voor.  

Je eigen radioprogramma maken?
Wil jij ook met jouw afdeling of je klanten een eigen radioprogramma maken? Bel ons op 035 6777280 of vul onderstaand contactformulier in.
Contactformulier: Pressure Cooker

Dr. Pitch - Pitch your business story! 

Heb je binnenkort een belangrijke presentatie waarbij jij jouw (ondernemers-)verhaal moet doen, een nieuwe klant moet binnenhalen of wellicht een financiering rond moet krijgen? Dan is het belangrijk dat je een goed verhaal hebt en beschikt over de juiste pitch-, presentatie- en storytellingstechnieken. Dr. Pitch helpt je hierbij!

Dr Pitch

"Hi, mijn naam is Fabienne de Vries en na een presentatie carrière van ruim 28 jaar in de media, het bedrijfsleven en inmiddels ruim 14 jaar als pitch & presentatie coach, heb ik gemerkt dat er vele overeenkomsten zijn tussen de infotainment wereld en het bedrijfsleven, met name als het gaat om ‘informeren, inspireren & presenteren'.

Regelmatig heb ik ondernemers en professionals bij mij te gast in het programma ‘Lets Talk Business’ op New Business Radio’ waarbij altijd de vraag voorbijkomt: wie ben je en wat doe je? Op zo’n moment, maar ook tijdens bijvoorbeeld een netwerk gelegenheid, krijg je maar kort de kans om je luisteraar beet te pakken en te boeien. Iets te vertellen dat direct raakt. 

Om ervoor te zorgen dat daar nu een inspirerend, origineel en doeltreffend antwoord uitkomt slaan De Radiofabriek en mijn bedrijf Dr. Pitch de handen ineen en bieden jou de kans om jouw pitch en bedrijfsstory te perfectioneren tijdens een trainingsmiddag in De Radiofabriek.

Al mijn opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren zet ik in om jouw pitch & presentatie zowel inhoudelijk als in de uitvoering naar het hoogste niveau te tillen.

We gaan ook de radio studio in om jouw pitch op te nemen en De leukste pitches worden uitgezonden op New Business Radio!"

Wanneer?
De workshops vinden plaats op de volgende data:

Vrijdag 27 september
Vrijdag 18 oktober
Vrijdag 15 november

Voor wie?
De workshop is met name geschikt voor:

- (Startende) Ondernemers
- Sales & Marketing professionals
- Management
- Iedereen die dagelijks zichzelf, het/hun bedrijf of een product of dienst moet verkopen. 

Kosten
De financiele bijdrage voor deze workshopmiddag bedraagt 495 euro (excl. BTW) per deelnemer, inclusief lunch en netwerkborrel.

Tijden

Van 12:00 tot 17:00 uur. Inloop 12:00 uur. Aanvang 12:30 uur. Aansluitend een netwerkborrel.  

Aanmelden
Aanmelden of vragen? Bel Lars Schotanus van De Radiofabriek op 035-6777280 of vul onderstaand contactformulier in.
Contactformulier: Dr. Pitch