Nieuwsoverzicht
ICT Now
Binnenkort in dit theater...ICT Now!
Op New Business Radio starten wij binnenkort met het gloednieuwe ICT programma, ICT Now! ICT Now is hét radioprogramma dat zich richt op de ontwikkelingen in de zakelijke ICT sector.

Het hele spectrum op het gebied van ICT komt voorbij, zoals Security, Cloud oplossingen, Data, Software, Hardware, API’s, AI, Hybrid Working, Networking, Adoptie en meer.

Presentatoren Richard Bordes en Ron Lemmens gaan in dit programma in gesprek met CIO’s, CISO’s, MSP’s, software architecten, security officiers, ICT evangelisten van software ontwikkelaars en zakelijke eindgebruikers.

De gesprekken zullen worden vormgegeven door middel van casussen uit de praktijk en dienen als verdieping op de bestaande kennis. Niet alleen de techniek maar ook de organisatorische en menselijke kant van ICT zullen worden besproken.

Podcast
Na afloop van de uitzending is het programma ook als podcast terug te luisteren via de bekend podcastkanalen.

Richard Bordes en Ron Lemmens

Richard Bordes is bekend als ‘opschudder’ binnen de ICT sector en een veelgevraagd moderator van ICT discussie tafels en dagvoorzitter. Ron Lemmens is radiopresentator bij New Business Radio en heeft een ruime ervaring op het gebied van zakelijke ICT onderwerpen.

Zelf jouw ICT verhaal op de radio vertellen?
Neem voor meer informatie over de participatiemogelijkheden in ICT Now contact op met De Radiofabriek. Bel 035 6777280 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier: ICT Now